Czwarta edycja Fine Dining Week w 27. Warszawskich restauracjach
Fine Dining Week, czyli festiwal sztuki restauracyjnej jest już na półmetku. Entuzjaści restauracji z górnej półki mają niepowtarzalną okazję zaspokoić swoje podniebienia pięciodaniowym menu degustacyjnym w festiwalowej cenie 119 zł. Zimowa edycja potrwa do 18 lutego. Przed nami ostatnie dni festiwalu, zatem gdzie warto się wybrać?
W warszawskim zestawieniu festiwalowych restauracji znajdziemy obecnie 23. lokale. Wybór jest szeroki, na stronie www.FineDiningWeek.pl znajduje się pełna lista restauracji, a wśród nich te, które specjalizują się w kuchni śródziemnomorskiej tj. L’Arc, Venti – tre czy Strefa, oraz nowo otwarty Pink Lobster. Szefowie Kuchni restauracji Warszawski Sznyt, Merliniego, Winosfera czy Elixir by Dom Wódki przygotowali kartę, która przypadnie do gustu amatorom dań z mocnym, mięsnym akcentem.
Niemal każda z restauracji uczestniczących w wydarzeniu przygotowuje również kartę wegetariańską, w celu sprostania oczekiwaniom wszystkich Gości wydarzenia. Przed Warszawiakami ostatnie dni wydarzenia, w związku z czym zapraszamy do rezerwacji w topowych adresach na gastronomicznej mapie Warszawy.
Rezerwacje są dostępne wyłącznie na stronie www.FineDiningWeek.pl, ponadto Goście mogą skorzystać z dodatkowego rabatu w wysokości 20 zł instalując aplikację BeamUp.