Trwa ładowanie...

Warsaw Restaurant Week. Zjedz w najlepszych restauracjach, w przystępnej cenie!

Warsaw Restaurant Week potrwa do 30 października.

Share
Warsaw Restaurant Week. Zjedz w najlepszych restauracjach, w przystępnej cenie!
dkchrtn

Trwa jesienna edycja Warsaw Restaurant Week, Festiwalu najlepszych stołecznych restauracji. Tym razem dedykowana jest towarzyskości. Bierze w niej udział ponad 70 festiwalowych restauracji i kilkadziesiąt tysięcy gości. Restauracje prezentują starannie przygotowane trzydaniowe doświadczenie restauracyjne w festiwalowej cenie 39 zł. Festiwal trwa od 21 do 30 października.

Jesienna edycja Festiwalu jest pod każdym względem rekordowa. Bierze w niej udział ponad 70 najlepszych restauracji Warszawy, w tym kilkanaście debiutujących. Restauracje i organizatorzy spodziewają się także rekordowej frekwencji, która może wynieść nawet 35 tysięcy gości.

W ramach Festiwalu odbywa się szereg wydarzeń dedykowanych restauracyjnej kulturze stołu oraz wspólnego spędzania czasu wolnego przy jedzeniu. Organizatorzy zapraszają m.in. na pierwsze w Polsce warsztaty jedzenia, warsztaty gotowania, wykłady i wystawy. Na część obowiązują zapisy, a część z nich jest płatna. Wszystkie szczegóły tych wydarzeń dostępne są na stronie internetowej Warsaw Restaurant Week.

dkchrtn

Aby jeszcze bardziej rozbudzić stołeczną towarzyskość, organizatorzy promują liczniejsze wspólne wyjścia na Festiwal. Przy rezerwacji 8-osobowego stolika ósmy gość odwiedza restaurację za darmo. Przy stoliku 6-osobowym opłata za szóstą osobę wynosi tylko połowę z 39 złotych.

Główne Zasady Festiwalu:

NAJLEPSZE RESTAURACJE: Starannie wybrana grupa najlepszych i najbardziej autorskich stołecznych restauracji.

TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIE RESTAURACYJNE: Specjalnie skomponowane popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.

FESTIWALOWA CENA 39 zł: Najlepsza okazja, by poznać nowe ciekawe smaki, kuchnie i restauracje!

dkchrtn

CZAS REZERWACJI: Prosimy o punktualność. Twój czas to 90 minut od godziny Twojej rezerwacji - po nim będą już czekać kolejni goście. Chcemy, by każdy miał równe szanse na wymarzone trzydaniowe doświadczenie restauracyjne.

Źródło: (mazowsze.travel/restaurantweek.pl)

dkchrtn

Podziel się opinią

Share
dkchrtn
dkchrtn