Sauté to nowa, ursynowska restauracja. Znajdziemy ją nieopodal skrzyżowania ulic Płaskowickiej i Alei K.E.N. (metro Natolin). W menu nie brakuje potraw sięgających do tradycji (rolmops z marynowanymi warzywami czy tatar wołowy z piklami), miłośnicy mięs i owoców morza też znajdą tu coś dla siebie. Szefem kuchni jest Jacek Nawrocki, kucharz z wieloletnim doświadczeniem (Hotel Bristol, La Boheme i Galeon).
W karcie znajdziemy bogatą ofertę win. Mocnym punktem restauracji jest bar, przy którym można nie tylko napić się drinka z przyjaciółmi, lecz także zjeść szybki lunch, obiad lub kolację. Będzie tu też serwowane osobne menu barowe.
Sala restauracyjna mieści 80 miejsc siedzących oraz dodatkowe 6 przy barze. Od maja goście mogą korzystać z ogródka przed restauracją. W niedziele restauracja zaprasza na Brunche Rodzinne. Sauté to także miejsce przyjazne dzieciom. Specjalnie dla nich przygotowano pokój do zabaw, z dodatkowymi atrakcjami w niedzielne popołudnia.
Sauté
ul.Lanciego 12, Warszawa
Godziny otwarcia: 10.00-23.00
STRONA internetowa.